Logg inn eller opprett brukerkonto. Du har ingen produkter i handlekurven.

oktober 2011

Halloween

 

 

Hei alle sammen!

Visste dere at den amerikanske feiringa av halloween stammer fra den katolske allehelgensdagen som igjen har trekk fra flere hedenske høstfester, blant annet den romerske festivalen for Pomona og kelternes fest for dødsguden Samhain.

Fantastiske RICE

 

Hei alle sammen!

For en tid tilbake fikk Kjersti fra den flotte bloggen Kjerstis lykke i oppdrag fra Rafens å teste ut et valgfritt produkt fra butikken vår

Suppekjøkken og oppskrift

Hei alle sammen!

Nå er høsten her og det er kanskje den tiden på året der hvor vi bruker mest tid på kjøkkenet!  Vi i Rafens har latt oss inspire av mange flotte høstgryte-bidrag til Le Creuset konkurransen vi har hatt i kundeklubben. Denne måneden er tema "suppekjøkken" hos oss, og vi har mange gode tilbud til deg.

Nå får du Suppegryte 14L til kun kr 299,- (før 399,). Vi har også -30% på utvalgte Peugeot salt- og pepperkverner og suppeskåler

*Tilbudet varer ut oktober*

Afternoon Tea

Ettermiddagste i tradisjonell engelsk stil er populært, og det er en sjarmerende, elegant, lettvint måte å ha gjester. Dette er et måltid mellom snack og middag som kan brukes i mange sammenhenger. Hva med å feire bursdager, jubileer eller samle venner og venninner?